Feirer bloggens 0-årsdag og min 30-årsdag. HURRA!

30bursdag

Jeg feirer at jeg fyller 30 år med å starte å blogge.

Hvorfor «Borrow my eyes»? Svaret er enkelt; Det er jo i bunn og grunn det sosiale medier dreier seg om. Gi andre ett innblikk i hva man selv ser. Ingen øyne ser det samme, heldigvis.

Hvis jeg skal putte bloggen min inn i en katogori, så må det nok bli matblogg, men med noe attåt. I tillegg til bakeinspirasjon (og på sikt oppskrifter) kommer jeg også til å legge ut naturbilder og ymse hobbyprosjekter.

Mitt lille kjeksprosjekt får også plass på bloggen min. Prosjektet går under navnet «The round cookie«. Denne kakelyskjeksen starter en serie av mange runde kjeks.

Forrige gang jeg brukte en hashtag var nok når en stemme i hustelefonen ba meg trykke ett eller annet etterfulgt av firkanttast. Trolig en gang på 90-tallet. Ønsker du derfor å få med deg min aller første moderne hashtag; følg meg på Instagram. En side på Facebook og en liten blå fugl er også opprettet. Fuglen kommer nok ikke til å kvitre så mye i begynnelsen.

Som grafisk designer er jeg definitivt mest komfortabel med det som trykkes på papir. Når det først er trykket, så ser det likt ut hos alle. Denne store verdensveven oppfører seg dessverre på ett helt annet vis. Si gjerne ifra hvis noe ikke virker eller ser rart ut. Jeg trenger med andre ord å låne dine øyne litt også! 🙂

Tilslutt; Det blir ikke bursdag uten ballonger. Jeg velger å bake ballongene istedenfor å blåse dem opp. Det ble derfor lakrismakroner med sitronfyll. Og selvfølgelig lakrislisser til snor!

ballongmakroner

30 x HIPP + HURRA!

-Marit-

2 thoughts on “Feirer bloggens 0-årsdag og min 30-årsdag. HURRA!

  1. hurra! Dette gleder jeg meg til å følge med på! Og gratulerer så mye med 30 år,Marit! Du er en helt fantastisk person!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *