Doble pepperkaker med syrlig smørkrem

fyltepepperkakestjerner

Gjør en liten vri på pepperkakene. Lag doble kaker og fyll dem med syrlig smørkrem. Pepperkakeoppskriften finner du her. Stikk ut pepperkaker. Ønsker du at kremen skal være synlig, så stikker du ut en liten figur i midten på halvparten av kakene. Her har jeg brukt en stjerneutstikker. Stek og avkjøl på rist. Pynt pepperkakene hvis du ønsker det. Lag smørkremen og smør på halvparten av pepperkakene før du tilslutt legger på toppen. Hvor mange pepperkaker du ønsker å fylle, og hvor mye du vil fylle dem avgjør jo hvor mye krem du vil lage, men her er iallfall oppskriften.


Syrlig smørkrem

Du trenger:

  • 110 g smør, romtemperert
  • 250 g melis
  • 2 ss sitronsaft

Slik gjør du:

  1. Visp smør og melis godt sammen
  2. Tilsett sitronsaft og visp til du har en luftig krem
  3. Smør smørkrem på bunnen av pepperkaken. La det være litt kant ytterst uten smørkrem. Når du legger på topplokket og klemmer, så vil kremen dyttes ut i kanten.

-Marit-

3 thoughts on “Doble pepperkaker med syrlig smørkrem

    1. Tusen takk 🙂 Jeg glemte pepperkakene mine med smørkrem ute på benken over natten, og de var like fine og sprø neste dag. Men jeg ville nok fylt smørkremen i den dagen gjestene kommer. Jeg pynter pepperkakene før jeg har i smørkremen, så da er det jo kjapt å fylle dem når det trengs! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *