Følg meg på Instagram!

Jeg har ikke kommet helt igang med denne bloggen enda. Fortsatt en del struktur som må på plass før alt er som jeg vil! Følg meg derfor gjerne på Instagram nå, der er jeg flinkere til å oppdatere! 🙂 Navnet er selvfølgelig @borrowmyeyes . Har du ikke instagram, så kan du trykke på instagramikonet til høyre på denne siden eller rett og slett bare trykke her så får du opp kontoen min i nettleseren din (du trenger ingen egen instagramprofil for å se bildene)

insta1

Kjeksprosjektet mitt vokser for hver dag som går. Dette arkivet blir oppdatert her på bloggen under «The round cookie», men blir selvfølgelig også lagt ut på instagram.

insta2

Naturbilder og andre små hobbyprosjekter dukker også opp blant bakebildene mine på Instagram. Jeg går så og si aldri ut døren uten kamera rundt halsen. Hobbyprosjektene vil etterhvert komme på bloggen med fremgangsmåte.

insta4

Jeg blir glad for hver eneste nye følger! Jeg lar meg inspirere av andres instagrambilder, og vil gjerne være en inspirasjon tilbake! 🙂

-Marit-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *