Lag kakefat av gamle lysestaker

kakefat

Det er loppemarkedsesong! Hurra! Dra på skattejakt. Ta med deg noen lysestaker hjem. Let også etter flate fat. Her har jeg brukt en bifftallerken (Jeg ser dem ofte på loppemarkeder. Det er en treasjett som er helt flat på undersiden). Jeg har beiset treet og malt kantene. Dette er jo selvfølgelig valgfritt. Bruk et sterkt lim og lim lysestaken fast under fatet.

Da gjenstår det bare å bake en kake eller to som kan få plass på kakefatene!

-Marit-

4 thoughts on “Lag kakefat av gamle lysestaker

  1. Wow, så lurt! Dette skal jeg prøve å få til!
    Jeg ville også bare nevne at jeg synes bloggen din er kjempekul! Og alle de kjeksbildene er imponerende!

    1. Tusen takk Suzanne! 🙂 En enkel og morsom måte å få kakefat som ingen andre har! 🙂 Lykke til med jakten på gøyale deler til kakefatet! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *