Mat på bordet sine grove kjeks med sjokolade og havsalt

havrekjeksina

En av dem jeg synes det er gøy å følge på Instagram er Ina, @matpaabordet. Inas første bok Eltefritt brød og himmelske kaker ble kjapt en favoritt. Dette var nemlig mitt første møte med eltefritt brød – og jeg har aldri blitt så positivt overrasket over noe bakst tidligere som da jeg tok mitt første brød ut av jerngryten. For det første var innsatsen på forhånd latterlig liten, men det beste var hvor utrolig saftig brødet ble – og den fantastiske sprøe skorpen det fikk! Jeg har også forelsket meg helt i de eltefrie rundstykkene hennes, og har laget mange ulike varianter av dem – noen ligger allerede ute på bloggen min, mens andre dukker opp i tiden fremover.

bloggen og Instagramkontoen til Ina renner det over av fine oppskrifter. Jeg lot meg friste til å bake disse grove kjeksene med sjokolade og havsalt. Og jeg angrer ikke et sekund! En enkel oppskrift som gav et veldig bra resultat! Både på smak og utseende. Det er garantert ikke siste gang disse blir bakt på kjøkkenet mitt. Hyggelig å finne en boks med sånne kjeks i tursekken!

Oppskriften til Mat på bordet finner du her.

Tusen takk for lånet av oppskriften, Ina

-Marit-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *